Följ Familjebostäder

Lott Jansson ny kommunikationschef på Familjebostäder

Pressmeddelande   •   Apr 15, 2019 09:00 CEST

Lott Jansson börjar som kommunikationschef på Familjebostäder. Foto: Fredrik Sandin Carlson

Den 1 juni börjar Lott Jansson som kommunikationschef på Familjebostäder. Hon kommer närmast från statsrådsberedningen där hon arbetat som statssekreterare och stabschef.

– Bostäder är en av de viktigaste framtidsfrågorna för Sverige och inte minst för Stockholm. Det ska bli roligt att jobba så konkret med samhällsbygget i en tid när Stockholm växer så det knakar, säger Lott Jansson.

Lott Jansson har lång erfarenhet av kommunikationsarbete. Hon har varit talskrivare åt statsministern och kommunikationschef på fackförbundet Kommunal. Lott Jansson är också väl förtrogen med Stockholms stad. Efter att ha jobbat med kommunikation i Älvsjö stadsdelsförvaltning var hon med och byggde upp den nya arbetsmarknadsförvaltningen, där hon var kommunikationschef.

– Jag är glad över att få hälsa Lott Jansson välkommen till Familjebostäder. Med hennes gedigna kommunikationsbakgrund och erfarenhet som ledare kan vi fortsätta att stärka organisationen och utveckla vårt varumärke, säger Jonas Schneider, vd på Familjebostäder.

Familjebostäder, del av Stockholms stad, äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Vi jobbar för dagens och morgondagens kunder med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus. Vi är ett bostadsbolag i tillväxt. Dagens 19 410 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder.