Följ Familjebostäder

Lars Nylund - ny fastighetschef på Familjebostäder

Pressmeddelande   •   Jun 19, 2018 10:54 CEST

Lars Nylund, ny fastighetschef på Familjebostäder

Efter midsommar är Lars Nylund på plats som ny fastighetschef på Familjebostäder. Han kommer närmast från en roll som fastighetsdirektör på Fortifikationsverket. 

 – För Familjebostäder – liksom för alla bostadsbolag i allmännyttan – är den största utmaningen att skapa tillräckligt med bostäder, utifrån dels var folk vill bo och var de arbetar, dels vad man har råd med. Och göra det på ett rimligt, kostnadseffektivt sätt.

Lars Nylund tillträder rollen som fastighetschef den 25 juni. Lars Nylund är civilekonom med gedigen bakgrund och erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Han kommer närmast från en roll som fastighetsdirektör på Fortifikationsverket men har tidigare även jobbat på bland annat Nacka Kommun och Jernhusen.

Familjebostäders fastighetsavdelning

Familjebostäders fastighetsavdelning ansvarar för att förvalta bolagets fastigheter. I det ingår bland annat kundservice, drift, uthyrning, trygghets- och säkerhetsfrågor. Tio geografiskt indelade förvaltningsteam ansvarar för skötsel och underhåll av fastigheterna.

Familjebostäder, del av Stockholms stad, äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Vi jobbar för dagens och morgondagens kunder med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus. Vi är ett bostadsbolag i tillväxt. Dagens 19 215 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder.