Följ Familjebostäder

Jonas Schneider ny VD på Familjebostäder

Pressmeddelande   •   Apr 11, 2018 15:34 CEST

Nu är Jonas Schneider på plats som ny VD på Familjebostäder! Han kommer närmast från en roll som vice VD vid Stockholm Stadshus AB.

- Jag ser fram emot att leda ett bostadsbolag som är i stark tillväxt, säger Jonas Schneider. Vi ska se till att Stockholm får tusentals nya hyresrätter de kommande åren samtidigt som vi stärker vårt kunderbjudande och relationen till våra hyresgäster och entreprenörer. Vi kommer fortsätta ta ett stort ansvar för utvecklingen av de områden där vi har våra fastigheter.

Jonas Schneider har en gedigen bakgrund i Stockholms stad. Innan rollen som vice VD vid Stockholm Stadshus AB har han varit verksam som vice VD vid såväl Svenska Bostäder som Familjebostäder samt VD för Stadsholmen. Jonas Schneider ersätter från 1 april Anette Sand som samma datum tillträdde rollen som VD vid Stockholmshem.

Familjebostäder ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Vi äger 19 251 lägenheter och 2 200 lokaler, alla med hyresrätt. Familjebostäder har 292 medarbetare som arbetar för de ca 40 000 stockholmare som har sitt hem hos oss.