Följ Familjebostäder

Joakim Lundberg ny förvaltningschef på Familjebostäder

Pressmeddelande   •   Dec 19, 2018 14:24 CET

Joakim Lundberg är ny förvaltningschef på Familjebostäder

Den här veckan tillträder Joakim Lundberg tjänsten som enhetschef för fastighetsförvaltningen på Familjebostäder. Joakim kommer närmast från HSB Stockholm och rollen som verksamhetschef för affärsområdet Förvaltning.

Joakim Lundberg har en gedigen bakgrund av fastighetsförvaltning och ledarskap i roller som fastighetsförvaltare, försäljnings- och affärsutvecklingschef, och nu närmast verksamhetschef. Att förvaltningskvalitet och de utmaningar som hör samman med ämnet är något han brinner för, är tydligt.

– Det känns både spännande och roligt att komma till ett fastighetsbolag som har en så lång och gedigen bostadshistoria som Familjebostäder, säger Joakim. Jag ser mycket fram emot att träffa alla nya medarbetare! 

Familjebostäder, del av Stockholms stad, äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Vi jobbar för dagens och morgondagens kunder med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus. Vi är ett bostadsbolag i tillväxt. Dagens 19 215 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder.