Följ Familjebostäder

25 meter konst i Rinkeby - välkommen på vernissage

Pressmeddelande   •   Jun 26, 2018 13:05 CEST

Under ledning av Anders ”Bleckan” Bleckhorns från Salong Betong kommer nio ungdomar att gestalta budskapet i en 25 meter lång målning på planket runt bygget av det nya polishuset i Rinkeby. Här jobbar Fatou Njie med en skiss till konstverket.

Under våren har Rinkebybor samtalat om vad de tycker om sin ort. Vad de är stolta över och vad de önskar var annorlunda. Samtalen har inspirerat till ett än så länge hemligt konstverk som konstnären Anders Bleckan Bleckhorns har formgivit tillsammans med nio unga sommarjobbare.

Vernissage onsdagen den 27 juni kl 13.00

Varmt välkommen till vernissage vid Västerby Backe 9 i Rinkeby! Vi håller till vid gångvägen intill byggplatsen för det nya polishuset. Kom och se resultatet tillsammans med alla som engagerat sig i projektet. Konstnären kommer att berätta om tankarna bakom målningen, ungdomarna som målat konstverket och representanter från Familjebostäder, NCC och Polisen finns på plats.

Familjebostäder, del av Stockholms stad, äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Vi jobbar för dagens och morgondagens kunder med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus. Vi är ett bostadsbolag i tillväxt. Dagens 19 215 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder.